Grodstol

Igår var vi bjudna på dop. Jag målade på en stol som present till lilltjejen :)

Stolen är köpt på Ikea och heter Gulliver. Stolen är vit när man köper den, så jag sandpapprade de områden jag ville måla. Färgen jag använde var hobbylack-halvblank och lackade sen de ställen jag
målat med halvblank lack.

Färgerna på stolen blev lite missvisande på bild. De är lite mörkare i verkligheten.
Sen syns det nästan inte på bild, men runt näckrosbladet är det lite ljusblått vatten.

Flickans mamma älskar grodor på alla vis, så val av motiv på stolen var lätt ;)

Inom mycket kort ...

... så kommer jag uppdatera med en dop present som jag gjort.
Dopet är nu på lördag, så håll tillgodo för jag vill inte lägga ut den innan dopet om ifall att vännerna skulle trilla in på min sida ;) .. ligger just nu på torkning för att sen skruvas ihop, de ni ;) blir ni nyfikna på vad det kan tänkas vara så återkom på ett besök vettja !

Tävling


Grodtavla

Ok .. jag vet, är urkass på att uppdatera. Just nu fullt upp med mycket annat, familj med sjuka barn, jobb och vanlig vardag .. Men att måla hinner jag allt med ändå ;) Här kommer en grodtavla jag gjorde till våra vänner som tack för att de var barnvakt åt våra barn nu i helgen. Mamman i den familjen älskar och samlar på grodor, så jag målade en prins- och en prinsessgroda som fick representera deras söta barn! Min tanke är även att barnens fötter ska få pryda tavlan. Men pappan i familjen är tveksam .. Tavlan är ju deras så de bestämmer ju. Men personligen ser jag den inte som klar förän fyra små vita avtryck av fötter är gjorda på den, eftersom det var min tanke från början :)


Vårtävling !

Nu är det vårtävling inne hos BETTINA DESIGN
En otroligt duktig tjej som gör sååå fina tavlor !
RSS 2.0