Smores

Aldrig ätit det innan. Gott. Fast konstigt nog så bangade barnen?


En gammal skiss

fann jag nu precis, i slutet av mitt räkneblock. Gjorde den nog för 1-2 år sen. Kul det där, när man hittar något man inte räknar med och som man skapat för länge sen :)


Ett sommarminne

på sötaste Alva, sommaren 2007. Gungandes i repstegen på landet. Varm dag. Redo för badet iförd baddräkt och shorts. Alva är min sambos yngsta syskon, i en skara av nio barn.

Tycker själv jag lyckades bra med kroppen. Men ansiktet blev sådär. Svårt med blont hår.. Övning ger färdighet och bilden fick mig att verkligen längta ännu mer efter sommaren!
(mobilbilder, därav att ljuset är knas)


Guess who?!

Efter en riktig pluggdag unnade jag mig en kväll med mina ProMarkers. Ett sommarminne, som ni får se färdigt resultat utav en annan dag:


Bröllopsinbjudan !

Nu uppdaterar jag via mobilen och då kan bilderna ibland komma i oönskad ordning. Så jag skriver en förklaring: Innan man öppnar kortet ser man bilden på Super Mario slottet. Sen öppnar man och då kommer bilden på svampen och när man vikt undan den bilden ser man inbjudan.
Såå fint, charmigt och personligt gjort!!

Jag har ritat slottet och svampen med ProMarkers.


Så sant så!

Spana in HÄR och läs inlägget som heter "tillägnat alla bittra människor".
Tycker att det, just nu, är många i min omgivning som verkligen borde ta till sig dessa ord. För vad skadar det med vänlighet och leenden? Som tjejen skrev, man tjänar på det, i dubbel dos! men glöm då inte bort, att ärlighet varar längst!

Alice

Fick äran och förtroendet att rita av en bild på Alice 3 månader. Bilden är nu klar och levererad. Nöjda föräldrar och själv blev jag väldigt nöjd över bilden.

I fredags började ansiktet träda fram:


och idag, söndag, blev bilden klar. Klicka på de små bilderna för att se dem i större format:
 
Bilden är avritad från min iPhone på ett A4.
Har tyvärr ingen scaner. Tycker inte fägerna gör sig rättvisa när jag tar kort på dem. Men ni får ju i alla fall se vad jag skapar, bättre än inget hoppas jag :)
Att rita bebisar är inte det lättaste. Trodde inte ens jag skulle lyckas.
Men jo, det tycker jag allt att jag gjorde! Jag är nöjd!


RSS 2.0