Släktvapen

Efter en oändlig väntan för kunden ..  pinsamt nog runt 5 månader ..  så kunde jag igår, äntligen, lämna ifrån mig det färdigritade släktvapnet de gett mig förtoende att rita av och förstora.
 
Jag fick en kopierad bild och en något förstorad bild som en tatuerare gjort. Märkte dock kanska snart att tatuerarens bild inte överenstämde helt med originalet. Det handlar väl om att en tatuering gör sig bäst helt lika på båda sidor..
Jag fick välja fritt hur stor bilden skulle vara. Försökte mig på ett A4, men tyckte det kändes "trångt och instängt". Så jag valde att förstora släktvapnet på ett A3 och ritade färgen med ProMarkers och guldet med en penna av märket Posca.
Efter andra försöket på A3 blev proportionerna rätt. Började färglägga med guldfärgen, för det var den jag kände mig mest osäker på. Men tror allt att resultatet blev så bra som det går, med tanke på det väldigt tunna pappret man har till ProMarkers. Dock råkade det komma guldfärg där det skulle vara vitt. Så jag fick börja om med bilden en tredje gång.. men sen hände inga fler missöden som skönt var.
 
 
 
 
 
Gillar verkligen att få uppdrag med bilder någon annan valt. Det är utmanande och utvecklande. Att bilden tog så lång tid berodde på väldigt mycket plugg och jobb. Tråkigt. Men beställarna var noga med att påpeka att de kunde vänta, att det inte var någon stress. Tacksamt och skönt.
 
Nu är det vinnartavlan som ska färdigställas! Har börjat skissa upp den :)
 

30-års kort

 
 
 
 
Ritade en Mirandanalle med ProMarkers och klippte sedan ut blommor från
ett papper och scrappade ihop ett kort till vår vän som hade fest i lördags!
 
Googlade fram Mirandanallen och ritade av.
Satte dit blommorna i handen och
skrev 30 på tårtan, även ballongerna.
Blev en roligare helhet så :)
 
 

minecraft

Skapa kan man göra på många olika sätt. Barnens farbröder spelar minecraft och introducerade vår son i det. Så då blev även jag tvungen att testa. Blev som besatt, kände mig tvungen att göra klart min första skapelse. Nördvarning? Ja, garanterat ;p


Söndagkväll

På vägen. Ensam. Discopop på radion strömmar ut från högtalarna på hög volym. Solglasögonen på. Regnet hänger i luften. Gasar. Så kom det. Regnet. Helt grått blev det. La mig bakom en bil som körde lagom. Helt svart himmel i backspegeln. Sen, som från ingenstans, blå himmel och vita moln. Gasar. Vill inte åka i mer regn. Mot landet. Barnen. Hästar i hagar. Kossor och åkrar. Ler. Så fint. Kalla små barnfötter delar täckte med mig. Pussar flera gånger om på kinden och med de fina orden -"Jag älskar dig mamma". Lycka. Godnatt världen.


Träd

Det finns många vackra träd. Om man verkligen tittar kan man se många olika former och färger. Gillar de krumma, böjda, mystiska träden. Att få med känslan av ett träd på ett foto tycker jag är svårt. Men kan ändå inte låta bli att försöka fota.
Idag åkte kolet fram medan barnen hade vattenkrig. Lät kolet göra sitt. Det blev ett träd. Ett träd från minnet. Kan ofta tänka, om jag mitt i skogen stöter på ett fruktträd, en stenmur, en husgrund, att vem kan ha bott här? Hur såg det ut när skogen inte tagit överhanden? Var det en gård? Har barn gungat i trädet?
 
 

fullt i minnet

Tydligen är det max att ha ca. 1600 bilder på en Iphone4 ..
Precis fört över dem till datorn nu. Bra att få det gjort. Och jag vet att jag knäpper väääldigt många bilder jämfört med många av er andra. Men ändå.. smått irriterande över att mobilen var full ;p Får se till att försöka använda riktiga kameran mer kanske :)
 
Härliga solen skiner och värmer så gott idag!
Barnen är ute och har vattenkrig tillsammans med grannen.
Med andra ord ska jag inte sitta här mer, utan istället ta tag i dagen! :)

Kol

Idag tog jag äntligen fram mitt kol. Som förväntat var det roligt!
 
Skapade helt fritt. Fritt från huvudet.
Stora läppar och stora ögon hade jag i huvudet, resten blev som det blev.
 
 
 
 
 
Får se vad det blir nästa gång :)
 

åå.. Vinnaren är ...

 
Min dotter fick hjälpa till att dra den lyckliga vinnaren..
 
 
och... här kommer resultatet!
 
 
Grattis till Vinsten Madde !
 
Kontakta mig när du vet vad du vill att jag ska skapa åt dig !
 
 
..och till er andra.
Häng inte läpp.
Jätte roligt att ni ville delta!
Det blir säkert fler tävlingar :)
 
 

RSS 2.0