Beställa

Ja, det är vad jag Vill göra! För jag vet precis vad jag vill ägna mig åt i sommar under semestern.

..men, håller mig allt lite med att beställa. Roligast om jag får hem leveransen lagom till semestern :)


Möhippa

Nyduschad ligger jag i min sköna säng efter en helt awesome Möhippa! Sambons bror som gifter sig om två veckor och jag fick äran att delta på möhippan.
Riktig glädje! Inget skämigt, inga överdrivet jobbiga stunder. Bara ren lycka! Underbart fina vänner som känner bruden väl. Jag känner äkta vänskap i deras gäng. Mycket uppskattat att få ta del av värmen och glädjen de har tillsammans!
Vi dansade bla Bollywooddans och det var verkligen riktigt roligt, enormt jobbigt och mer svettigt än vi alla trott.
Men det som jag ändå tyckte var det finaste av allt, var när vi alla satte oss ner på gräset strax innan middagen. Alla fick berätta om första träffen/minnena tillsammans med bruden. Riktigt roligt att få höra allas berättelser, roligheter och snälla ord.
Med kroppen fylld av glädje ska jag nu se till att sova gott! natti

Vi alla hade rosa linnen på oss med varsin bokstav på ryggen. Under picknicken bildade bruden många olika ord, bla dessa:


Fredagsmys

tillsammans med dem som betyder mest! Trevlig helg önskar jag Er!


Lite sött

med sparade blommor efter nerklippning. Passar fint på vårt lilla vardagsrumsbord.


Vänlighet

Lånade ut vår bärsjal till en vän många mil bort för ett tag sen. Idag fick vi en glad överraskning med posten!
Bärsjalen tillsammans med ett Tack kort, choklad och två mössor till barnen sydda av min väns lillasyster.

Vänlighet och positivitet ger tillbaka! Så är det verkligen. Barnen blev super fina i sina nya mössor!! Även perfekt läge att förklara för barnen om vänskap, vänlighet och att ger man så får man tillbaka. Inte alltid saker det klart, men kärlek, och vad är större och bättre än just kärlek?!

Spana in Emmas blogg och så hoppas jag Du blir sugen på att göra en beställning av henne! :) www.emma-klader.blogspot.se


Fina Lina !

Fick förfrågan via fb för några veckor sedan av min syssling, om jag kunde tänka mig att rita av henne. Självklart! Men vad? Profilbilden kanske, fick jag som svar. Jag skrev att jag skulle kika på det men att hon inte fick räkna med att jag skulle göra det inom kort. Men nu har jag ritat henne! Jag tog mig tid som egentligen inte finns, för plugget ska ju egentligen gå före.. Men för att överleva plugget så behövs nog dessa ritstunder emellanåt.
Lina hade några profilbilder att välja mellan och den hon hade just då lockade mig inte.. Så det fick bli den i grått. Hon är så enormt söt på den bilden tycker jag. Självklart svårt. Men utmanande och roligt!

Här är originalbilden:


och här är mitt resultat av bilden. Jag har ritat med ProMarkers:För att ha ritat med grå nyanser, vilket jag tycker är väldigt svårt. Så blev jag riktigt nöjd! Även om det absolut inte är klockrent likt. Det jag är mest missnöjd med är näsan. Försökte, men fick inte till den bättre.

Vet faktiskt inte om jag är helt klar med bilden. Kanske. Kanske inte.
Kanske skugga lite mer? Kanske rita en bakgrund? Vad tycker du?


Om någon mer är sugen på att jag ritar av er, eller vad som. Så hojta!
Tar ca.200-300kr för ett målning. Beroende på vad det är, hur stort och hur lång tid arbetet tar.
Det är bara roligt att få uppdrag. Dock kommer jag inte rita förrän skolan tar sommarlov. Måste lägga allt mitt krut på plugget. Desutom har jag ju fortf. ett uppdrag liggandes (skäms).

Började skissa

30 min innan jag ska gå mot jobbet. Varför började jag inte tidigare? (jo jag var duktig och pluggade och städade då) Kul va det i alla fall och jag hoppas jag lyckas med bilden! Resultat får ni se när det är klart, om inte allt för långt bort hoppas jag :) Trevlig helg på er!!


RSS 2.0