Skogen

 
tillsammans med barnen idag. Picknick i solen, massa prat och funderingar, skratt och skoj.
 
 
 
 

Fina barnen

Efter skola och kompislek ville sonen på 6 år se på film i sitt rum med biltv'n. Jag godkände det och en nöjd prins installerade sig i sin säng till Star Wars. Så säger han:
-"Jag skulle verkligen vilja ha en tv i mitt rum"
-"Om du verkligen vill ha det kan du ju önska dig det av tomten"
-"Vadå, kan inte ni köpa det till mig? Har ni verkligen inte råd med det?"

..när filmen var slut kom prinsen upp och va så rädd så han kunde inte sova i sin säng ❤ älskade barn!
och av dottern fick jag idag ett pärlhalsband. Kärlek och Lycka för dessa små troll !


Ritar

Regnet vräker ner och själv är jag sjuk. Tog fram mina ProMarkers, känns som rätt dag för dem idag. Visar er ett litet hörn .. Mer får ni se när bilden är klar.


Strandtjej

Fick upp denna bilden i huvudet tidigare idag. En glad tjej i baddräkt och med en stor nalle i famnen. Vet inte varför, vart kom idén ifrån? Men ja, kan kalla det ögongodis för er läsare kanske? :)


Prins Kian

Anledningen till varför jag ville rita denna bilden hittar ni HÄR men jag tycker absolut att ni först och främst ska kika in på bloggen och läsa om en fin familj och deras vardag tillsammans med Prinsen Kian.
 
Jag fick välja vilken bild jag ville på Kian av alla som finns på bloggen. Deras enda önskan var att de gärna ville ha med en sjöhäst och att det skulle vara vattentema som bakgrund. Här är originalbilden:

Jag valde att börja rita tröjan först. Det var väldigt roligt och jag känner mig nöjd över resultatet av att man verkligen ser vecken. Desutom känns tröjan lite "sjömans inspirerad" tillsammans med vattentema som bakgrund. Perfekt!

På originalbilden håller Kian i Ior, men det enda man ser av Ior på bilden är hans nos.. Kände att det inte skulle bli ett så bra resultat att rita av en stor nos. Visst, jag hade kunnat rita Ior annorlunda och mer synligt. Men jag visste genom bloggen att Kian ska få ett "djur rum" och att det kommer innehålla ugglor. Så det fick bli en fantasiuggla i hans famn helt enkelt.
 
 
Jag tar stooor plats när jag ritar !
 
 
Bilden är ritad på ett A4 med ProMarkers.
 
Kände att det inte räckte med att endast ha vatten som bakgrund. Kom då på att jag sett inlägg i bloggen om döskallar! Gillar själv döskallar och kände att det fick bli en given överraskning på bilden! Först en liten och sen en större bakom sjöhästen.
 
 

Hoppas verkligen att familjen gillade att jag ändrade Ior till
en Uggla och att döskallarna är godkända :)
 
Denna bild skapades för medkänslans skull och jag är verkligen nöjd!
Tänk efter, kanske Du med kan ge någon lite extra glädje och
lycka genom att visa att du tänker på dem.
 
Sist men absolut inte minst, Trevlig helg Alla läsare !
 
 

På lådan!

Ja, idag läggs ett porträtt på postlådan och ska färdas några mil. Första gången jag skickar något jag gjort via post. Plastficka och med tidning runt, stort kuvert och med "varningstext" på så hoppas jag brevet behandlas varsamt av posten!
(självklart uppdateras bloggen med porträttet, men vill att familjen ska få se bilden irl först)


Lilla jag

kan inte sova.
Väldigt mycket som snurrar runt i mitt huvud. En målning jag är mitt uppe i och den nästkommande och mer där till.
Mitt i allt det roliga går det inte att glömma matematiken. Om en vecka är det prov. Hujedamej!


Spel

Vi är allt en spelfamilj, rakt av. Vi alla gillar det, mer och mindre.
Testade spelet "Dragonvale" på iPaden och jag och barnen blev förtjusta! Kände till och med för att ladda ner det till min mobil, så jag får ha det ifred och testa det ensam, fullt ut.
Det går bra för mig. Lyckats föda upp en blomdrake via "breed-grottan", de ni! Inte illa ;) och nu stundas det kärlek mellan "jord"- och "livs"drakarna. Undrar allt vad jag får för ägg och drake då? :)


Hemma

Fyra veckor sjuk. Det känns verkligen upplyftande, känner mig verkligen glad över tillvaron - eller inte.
Hemma med fina barnen. Bakat muffins. Gräddar in bacillerna, kanske blir extra gott?
De ville även skriva var sitt brev med samma ord till pappa som jobbar. Sött!


Ricki, en trogen vän

Har aldrig ritat djur förut. Eller jo, på skoj, inte så att de ska se verklighetstrogna ut. Sen känns det skillnad att få en beställning på ett djur än att bara sitta hemma och rita för att det är kul.
 
En arbetskollega till mig, Bästa Monkan, undrade om jag kunde rita av hennes trogna gamla vän, Ricki, med kol. Fick denna bild mailad till mig:
Kändes nästan läskigt att rita med Kol mitt i allt ProMarkerskapande. Men det var roligt, verkligen. Bra papper att rita på kol med har jag endast i A3. Så det fick bli det. Kändes rätt. Känner mer och mer att det är roligast att rita på stora ytor, då får jag mer frihet och känner mig inte så "instängd".
 
 
 
 

Jag tycker detta är en bild som gör sig allra bäst på långt håll. Då ser man allt mycket bättre. Nöjd är jag absolut! Det enda som kändes tråkigt var när jag skulle behandla bilden med sray'en så blev det stora blöta fläckar på vissa stället och kollet stänktes ut på det vita .. så bilden känns inte helt perfekt pga det.
 
 
 
 
Bästa betyget jag kan få för denna bild är om ägrinnan ser sin hund i bilden.
Då gör det mig glad och stolt!
 
 
 
Se till att ta tillvara på helgen, alla läsare! Njut och umgås med dem som gör dig glad!

RSS 2.0