Kvällsskiss

(hm, är rubriken rättstavad?)

Tittade på Carina Bergs bärbara talkshow med Carolina Gynning och hade precis innan sett en vän på Instagram göra en look-a-like av sin dotter.
Block och penna åkte fram!
Ritade inte av någon av dem, direkt.. Mer kombinerade ihop alla till en, kanske. Jag vet inte. Men en tjej med plutmun blev det iaf:


Kalasinbjudan

Igår kväll ritade jag upp en snabb och enkel figur på ett A4. Tanken är sen att all kalasinfo ska skrivas bredvid och sedan kopieras upp på färgat papper och delas ut till dotterns vänner på förskolan.
Det blir nog bra! och huvudsaken är att dottern godkände den med råge! :)

För övrigt sitter jag idag och pillar med ett 3D program på datorn. Inte lätt. Men sååå kul! Kanske att det kan komma bilder på eventuellt resultat sen. Men hoppas inte för mycket, för det är svårt det här...!


Eating Bulldogg

Idag är jag nöjd! Idag föll skapelsen på plats. Min "Eating Bulldogg" är klar!
Denna bild kommer så småningom sitta på väggen i vårt kök. Har länge klurat på en bild i köket. Har velat ha ett djur som äter. Har haft många olika tankar och bilder i huvudet. Men denna! Denna känns klockren!

Jag är så nöjd att jag idag startar en TÄVLING!! där Du kan vinna en liknande bild som denna! (för denna vill jag ju behålla själv) Vinnaren får välja färg på muggen, i övrigt kommer den se ut som mitt ex.

För att delta:
-Skriv varför just Du vill ha en "Eating Bulldogg" hemma på din vägg.
-För extra stor chans till vinst, dela då detta på fb.

Vinnaren dras 22 april !!


Celtic

Celticmönster är något jag alltid gillat. Men aldrig försökt mig på att rita. Förrän idag. En bulldog fick det bli.
Varför?
Jo, för att den rasen har vi skrattat gott åt här hemma många gånger. Sonen kan inte hålla sig för skratt fort han ser en. Vi har även ett gosedjur i soffan som är en bulldog, Bullen som han heter :)
Barnen såg direkt att jag ritade "Bullen" men kan ju inte påstå att jag är direkt nöjd över denna skapelse. Men kanske en början på en bild som kan bli bra? Eller så får det förbli en skiss/kladd.. :)


Just a little me


På lådan!

Idag färdigställde och postade jag tre arbetsprover till en skola. Kändes löjligt stort! någon, eller nej, någrA kommer granska och bedöma mina bilder. Duktiga och kunniga människor. Så lite nervöst känns det och nu är det en evig väntan inför svar om intagning eller ej.

Men sysslolös är jag inte. För nu blir det till att sätta fart med arbetsproverna till en annan skola!

Eventuellt att jag visar er mina arbetsprover längre fram sen. Men som jag känner nu så vill jag hålla dem för mig själv och den blivande juryn.
Men en liten sneak peek på hur och vad jag jobbade med idag får ni iaf:


Nattskiss


Härligt

Min ljuva säng. Älskar den! Helt perfekt. Frisk luft strömmar in genom fönstret, fåglarna kvittrar och solen lyser fint. Ska bli riktigt skönt att sova efter nattens jobb. Längesen jag nyttjade min sketchbook på ett nattpass. Men i natt kom den fram och resultatet ser ni nedan. Nu är det Godnatt för min del! ni vakna får se till att njuta av solen för mig med :)


En liten

sneak peek på det jag jobbar med just nu. Så ni inte tror jag gett upp helt.


RSS 2.0