Torsdagstema - Hår

Nu var det längesen jag deltog, så nu var det allt dags! Temat är hår och det kändes väldigt lätt. Tänkte först på anime och då kom jag att tänka på Yohio. Så en bild på honom fick det bli, under mitt nattpass på jobbet.

Denna vecka är det www.artemilia.se som håller i temat och hos henne finner du alla deltagare för denna vecka!


Tråkigt

är att jag fortfarande har känningar sen jag ramlade. Inte varje dag och det är olika mycket. Men det är liksom "i vägen". Idag är det så pass mycket att jag nu måste ha något smärtstillande på. Har inte tid med detta. All min lediga tid är numera vid ett skrivbord. Att skapar lusten dessutom är väldigt stor just nu gör det ju än mer irriterande med den onda känslan i vänster arm, ut mot skuldran och nacken :(
Lägger inte ut någon bild här idag. Men är du nyfiken på vad jag jobbat med så finner du mig på Instagram - moj83.


Spånar

på arbetsprover inför ansökan till högskolan. Barnen sa något klockrent -"Pettson är jätte bra på att uppfinna!" och visst är han! Jag kanske borde ta och spela igenom Pettson spelen på iPaden för att få lite idéer? :)

Kan varmt rekommendera Pettson spelen! Barnen sitter länge och verkligen jobbar med de kluriga uppgifterna :)

Fann en bild på Google från spelet:


Roligt, men AJ!

När jag Äntligen får tillbaka suget, lusten, idéerna, men framför allt tiden! så går jag och ramlar!!?
Ramlade så illa i fredags att hela vänsterarmen var som domnad och kändes svullen inuti.. Rörde den försiktigt och konstaterade att jag ändå haft tur i oturen.. Kände mest av handleden igår kväll.
Hade en bokad dejt vid ritbordet och mina pennor i helgen. Hade tänkt sitta och skapa mest hela tiden. Men tji fick jag.. För jag är vänsterhänt och det var ju självklart vänsterarmen jag tydligen fångade upp hela mina vikt med vid fallet.
Vill färdigställa mitt pinsamt sena uppdrag. Vill stolt visa upp ett färdigt resultat! ..men nu säger smärtan stopp. Det värker ända upp i nacken av att endast ha ritat detta lilla... *snyft*

Men ändrade planer med film och älsklingen brevid tackar jag absolut inte nej till ;) och med lite vila hoppas jag på att kunna fortsätta imorgon med ritandet!


Ett annorlunda poträtt

En vän la ut en fin syskonbild på sina barn för några veckor sen. Kände direkt att Den vill jag rita av!
Dock var det endast flickan som log på bilden. Kollade igenom vännens äldre bilder på pojken och hittade en jag gillade. Mixtrade sedan ihop dessa bilder.

Hade till en början tänkt rita barnen helt naturtroget. Men så kände jag att jag ville skoja till det med färgat hår. Pga det tror jag att antingen gillar man bilden, eller inte. Vad tycker du?

Min vän tycker om fjärilar, så att barnen skulle få fjärilsvingar var givet!

Började med flickan, men tyckte hon bara såg gul ut. Mörkade ner det och känner mig nöjd med resultatet! Hade otur med bakgrundsfärgen som tog slut mitt i, men tillslut fick jag till det!

Bilden är ritad på ett A3 med promarkers.
(Bilderna är tagna med min iPhone så färgerna gör sig inte riktigt rättvisa...)


RSS 2.0