love it

Ok, jag vet .. jag är nog liiite sen . men jag har blivit kär i en sida !
Jag har ännu bara hunnit med att kika på barnrum, sååå mycket fint och man får enormt mycket ideer !
In och kika på www.styleroom.se om du vill drömma dig bort i inredningsvimlet för en stund ^^

Konstnärlig ådra

Min kära mamma är jätte duktig på att måla med oljefärg.
Hon har alltid haft talang men hennes intresse har gått i vågor och desutom är vi rätt lika, vi testar gärna olika saker. Jag minns när jag var liten, då målade hon träkorgar, sen har hon scrappat endel kort men det som hon tycker är roligast är oljemålning. Hon går även på oljemålningskurs och det är tydligen ett härligt gäng som fortsätter termin efter termin :)

Här bjuder jag på några av hennes alster :

Afrikanska kvinnor


Lejonhuvud och en kvinna som tvättar sig i månskenet med tvålrester på kroppen


Denna tavla hade mamma en idé med. Den ska hon rama in med vanliga plankor
och inte sätta dem perfekt, sen även göra ett hyllplan undertill med plats för ljus ellet något.
Tror den kommer bli jätte fin och egen när den är klar !


Tror mamma kallade denna för Ledset öga ...

Den sista tavlan har jag och min sambo bestämt att vi SKA ha. Vi älskar den !
För nästan ett år sedan så hade hon målat en tavla med en varg på som vi båda två älskade också. Men den blev tyvärr såld .. Roligt för henne det klart, men tråkigt för oss, för vi gillade den verkligen. Men hon har planer på att försöka måla en varg igen sa hon nu när vi var nere och ge den till oss :) Denna tavla med ögat visade vi verkligen att vi vill ha ! Den ska bara få vara på en utställning i höst sa hon så får vi ta den sen :)

Visst är hon duktig min kära mor !?
Om du är intresserad av en tavla är det bara att hojta till, hon säljer gärna tavlor. Fast av just dem jag visade nu vet jag inte ritkigt hur det ligger till med, endel behåller hon ju själv. Men hon tar ca.800kr och uppåt för en oljemålning. Vill ni se fler av hennes tavlor så säg till, då kan hon säkert ta kort och så fixar vi till det :)

hm ..

Ja, jag vet att jag är kass på att uppdatera denna bloggen.
Har nämligen en privat "familjeblogg" med. Lägger ner mer tid på den och skriver det mesta där, så då känns det lite som att jag inte vill upprepa mig i denna .. Så denna blogg känns väldigt opersonlig måste jag ju säga. Desutom är det mycket annat nu . sambon jobbar mycket + hjälper en kollega med altan . jag söker jobb . städar och är mamma :) allt tar sin tid. Håller iaf på med en serie tavlor, nästan klara - tror jag. Bara lite svart som ska till på den ena. Lägger upp det när det är klart :) .. är lite dålig på att slutföra mina tavlor nu märker jag, får ta mig i kragen ! har ju faktiskt två barntavlor på g med ! Sov gott vänner, så hoppas jag att jag kan uppdatera med lite alster snart ! :)

Små fötter

Våra barns 1-års tavlor som jag gjort ! De hänger nu fint brevid varandra i barnens rum.
Ett fint minne av deras små 1-årsfötter för oss och dem själva :)

Tavlorna är i stl 20x60 cm och är målade med acrylfärg. Allt finns att köpa på Panduro :)

RSS 2.0