Vill önska er Alla

en riktigt God Jul !!!

Jag har "ett ritjobb" jag håller på med. Eller två egentligen, men det ena är mer aktuellt än det andra. Jag har en deadline, som är väääldigt snart. Tyvärr kan jag inte visa här vad jag skapar, innan det hela är helt klart. Så håll till godo kära läsare! ..Ett scrapkort kommer i alla fall dyka upp i dagarna.

Glöm nu inte att äta gott och njuta av allt som hör julen till ! *kram*


Att välja

Jag måste intala mig själv om att välja rätt. Göra det som i nuläget känns tråkigt. Måste bli klar med det så jag kan gå vidare sen. Har en uppgift/ide på G. Skulle mer än gärna sätta fingrarna och fantasin i det direkt! Men mitt pluggande Måste gå före. Skaparglädjen får vänta, byggas på hög, memoreras i huvudet för att kanske, förhoppningsvis, Snart kunna börja! Längtar!

Mysig Lucia till er alla <3


Kökskalendrar

Vi har i två år beställt kalendrar med personliga foton från vistaprint. Men fast att vi kommit ihåg att göra vissa ändringar, som att fylla i röda dagar osv, så blev det ändå inte som vi önskade det andra året. Så i år testade jag att beställa från fuji och igår fick vi hem vår kalender. Beställde den största. Jätte fin, verkligen! Röda dagar, namnsdagar och annat finns med! Perfekt julklapp att ge bort till far- och morföräldrar. Förra året blev barnens farföräldrar helt överlyckliga över sin kalender. Så jag gjorde en till dem i år igen. Bara viktigt att tänka på att det bara är personer de känner på bilderna, annars tappar de ju vitsen med det hela.. Passade även på att köpa en klapp till min mormor från fuji. Hon tycker om att lägga puzzel och på fuji kan man beställa personligt puzzel av ett fotografi. Hon fick detta av oss för några år sen och tyckte det var spännande :) När man får hem det är det ihoppuzzlat, men då tog jag isär det och la ner det i en fin burk. Tänkte göra detsamma i år. Mer spänning att börja puzzla något man inte har en aning om vad det är! Hoppas jag tipsade om något intressant för er!
Trevlig helg!

Fredagsmys

det är vad det blir nu ikväll. Regn och blåst utan dess like hela dagen idag. Kommer avslutas perfekt med min älskling till en bra film! Bara ta tag i lite måsten först. Trevlig helg till er alla!


2012

Jag har inte haft en egen kalender på flera år. En almanacka i köket har räckt. Men jag har det sista känt att jag inte har koll och med ett så varierande schema som jag har så är det omöjligt att minnas varje jobbvecka. Idag hittade en helt lagom kalender för mig! Hela veckan på ett uppslag. Några rader på varje dag, med plats för jobbtid, läxtid, prov och lite övrigt. Perfekt!


Pepparkaks-kyrka

Tävling på jobbet om finaste pepparkaks huset. En tävling vi alla på min avd gillade! Alla kom överens om att det skulle bli en kyrka! Jag och kollegan E satte fart. Stor blev den! Jätte fin! Nu pryder den samlingssalen så alla i huset får njuta av den. Både kristyren och non stop'en tog slut, men vi pratar om att bättra på det. Får se om det blir av ..


RSS 2.0