Medkänsla

Det finns en blogg som jag läser och har gjort det ett tag. Följt henne några år. Känner inte tjejen, men däremot är en av hennes vänners syster min vän, så liiiite connection har vi väl allt.
De har en söt son som verkligen charmar mig på bilderna genom cyberspace. Han ser så lycklig ut, och när han sover ser han verkligen ut att njuta. Här om dagen läste jag om Kian. Allt vad det innebär att vara just Kian och vad hans föräldrar gör för att ge honom det bästa varje dag. Det berörde mig väldigt mycket. Det är stort.
 
Eftersom jag gillar att rita så kan ibland vissa bilder falla mig extra mycket i smaken. Jag kan bli sugen på att rita just Den bilden. Så har jag känt med vissa bilder just på Kian. Men.. som sagt, vi känner ju inte varanda och sen ska ju tiden räcka till med. Men nu, nu vill jag gärna rita en bild på prinsen, som jag sen vill ge till familjen. En liten gest om att ni finns i mina tankar, att ni berör många människor. Att ni är starka och en enormt fin familj.
 
Så om Kian och hans föräldrar är intresserade av min gest får ni hojta till ! :)
Låter er bestämma bild så ska jag sen göra mitt bästa för att lyckas!

Vinnartavlan !

Vinnaren i tävlingen jag hade i början av min semester vanns av min arbetskollega Madelen !
För ca. 1 månad sen fick jag några bilder mailade till mig på hennes son Vincent och att jag fick välja vilken bild jag ville. Valet var enkelt. Föll direkt för denna bild:
 
 
Så, då var det till att börja skissa. Kände att denna bild gör sig bäst på ett A3, så det fick det bli. Tycker däremot inte om att skissa.. vill ju inget annat än att måla själva bilden. Men en bra skiss är grunden till att lyckas !
 
 
 
Madelen har mixtrat med bilden och jag tolkade Vincents hud som svart-vit. Så jag valde att måla i grått. För att få till skuggningen så blev helheten mörk.. Det är jag besviken på. Men övning ger färdighet, för jag hade inte kunnat få till det bättre i dagsläget. Trots att huden blev mörk är jag ändå väldigt nöjd.
 
 
Träffade Madelen på jobbet här om dagen och frågade om bakgrunden på tavlan. Om det är någon speciell färg de förknippar med Vincent eller något annat? Men hon kom inte på något. Däremot kom jag på att Vincents pappa ofta är ute och fiskar! Så det fick bli bakgrundstemat och jag är verkligen nöjd! så sätt är det fördel att känna kunden ;)
 
 
Texten man såg på tröjan var "about" .. kändes roligare att det stog "Vincent" däremot är figuren och stjärnorna som på original bilden.
 
 
 
 
Av allt jag ritat hitills, är jag mest nöjd över denna tavla! Helt klart!
 
 
Bilden är ritad med ProMarkers på ett A3.
 
 
Jag tar gärna emot beställningar. Ett pris är svårt att säga innan jag sett bilden.
Beror på hur mycket jobb det blir. En likvärd bild som denna i samma format tar jag 450:- för.
Vill dock försäkra mig om att kunden är nöjd innan betalning.
Funderar du över något? Hör gärna av dig! :)
 
 

PhotoShop

Det är vad jag ska lära mig hantera under hösten :)
Första lektionstillfället var idag och
detta är mitt tjusiga verk från idag, jag i egen hög person:
 
 
 

Redbull

när den är som bäst. Väl kyld. Gott och uppiggande! Beroende? Eller semesterfeeling i kroppen? Strunt samma vilket, eller hur? ;) Ska iväg och lämna en skiss som förhoppningsvis får Ok-Kör-stämpel och sen kvällsjobb..


RSS 2.0