En dagens

Barnen sjunger konstant på visan "Mössens julafton" just nu.
Invigde julklappen med block i A3 och kolpennor, att skissa upp min tolkning av den visan:


Tackkort

Ritade framsidan till ett tackkort för ett bröllop för några veckor sen. Paret ville ändra på färgerna så de stämde överens med deras kläder de hade på bröllopet, de ville även ha med svampen.
Hade inte den tiden jag velat lägga på bilden så själv är jag inte så nöjd. Ser en massa "fel" på den. Samtidigt som jag är väldigt stolt över att de frågade mig och sedan använde sig av min bild!
I kortet var det en bild på familjen och en personlig hälsning till alla. Så fint!

Min sambo var bestman så i vår står det bl.a. -"Så himla pro med en bestman som är mer nervös än brudgummen... :)" Verkligen klockrent skrivet!

Uppdaterar via mobilen nu, så kan inte länka. Men längre ner under denna kategori så finns inbjudningskortet till bröllopet som jag ritade två bilder till, om ni är intresserade.

Gillar verkligen att de gjorde allt så personligt och eget! All Lycka till finaste familjen <3

Skickar även med originalbilden så ni ser skillnaderna...:


Vill önska

Er Alla en riktigt God Jul !!
Fick en söt liten gottiskorg av en fin kollega och vän idag. Gissar jag rätt är nog det mesta uppätet efter dagens slut :)


Hästsko

Min dotter på 4.5 år kom i veckan hem med en väldigt vacker ljusstake från förskolan.
En hästsko med plats för ett ljus. Så var det en tomte brevid som dottern designat själv. Hon var stolt för hon sa -"Jag gjorde en flicka med skägg! Haha! För jag ville ha skägg på hon" gulligt!

Väldigt uppskattat när förskolan står för ett så användbart och vackert pyssel. Denna ljusstake kommer helt klart bevaras och vårdas ömt och till vare jul framöver tändas och pryda vårt hem!


3:e advent

Idag innehöll det tredje adventspaketet spelet Kalaha. Enormt glada barn! och föräldrar! ;) för det här är ett häftigt spel.

Ett klassiskt kulspel från Egypten, 7000 år gammalt, står det på kartongen.

Detta var en present vi tänkt ge i julklapp. Men när det i sista stund gjordes en adventskalender så känns det verkligen roligt. Roligt att vi alla nu kan lägga full fokus på detta spel, tillsammans. Istället för att det lätt kanske hade blivit "en klapp i mängden" på julafton.


Snölykta


Årets pepparkakshus

Eller snarare borg, blev det inte så mycket med. Först räckte inte degen, så det blev inga torn. Tänkte tagit tag i det. Men så här om dagen råkade Jag putta till huset och det sprack. Tänkte att det kan ju lagas! Men nu har borgen en spricka till och till barnens stora glädje är det nu fritt fram att äta!! ;)


2:a advent

och barnens paket från adventskalendern innehöll en dag med deras kusin! Så idag blir det pulkaåk, bus å lek och lilla julafton hemma hos dem! Barnen är väldigt glada!
 
Det är strul med blogg.se appen så vi får se hur det blir med uppdateringar, innan problemet är löst.
Hoppas ni alla får en härlig 2:a advent!
 
 

Pysselhjälp

kan man ibland behöva!
Idag fann jag www.skapligtenkelt.se som jag vill tipsa er om!


Barnpyssel

Detta tipset fick jag från www.suziettan.blogg.se , fick även adventskalender idéen från henne!

Allt du behöver är pepparkaksformar, pärlor, pysselsugna barn, en ugn på 200 grader och en väntetid på ca. 5 min i ugnen.
När de svalnat hängde vi dem i rad på tråd och nu pryder de vårt köksfönster!

Busenkelt! Roligt och Uppskattat!


En tanke

jag haft väldigt länge, plitades idag ner på ett A4. Får se om det någon gång kanske utvecklar sig till det jag i många år drömt om. Tanken väcktes åter till liv under morgonens snöpromenad, då jag stötte på dessa små snötoppar. Mer vill jag inte berätta..


1:a advent

och barnens första paket i deras adventskalender innehöll händelsen "Julbak".
Det har bakats lussebullar, pepparkakor och chokladbollar. Pepparkakshuset är påbörjat, men ej klart. Lovar bild när skapelsen är dekorerad!


RSS 2.0