Nu ni ! ;)

 
 
 
 
Tävlingen avslutas Lördag 30 Juni kl.12.00
 
Vinnare meddelas så snart jag får möjlighet. Har trots allt semester nu och då vet man aldrig vart vi är från dag till dag :)
 
Soliga Kramar från Mig !
 
 

zinkvit.se

I söndags la jag in en beställning och idag kom den! Känner mig verkligen nöjd och det kliar i mig. Nu vill jag skapa! och Nu vill jag ha semester! Bara jobb imorgon också och sen Njuta!

Vad är det då jag beställt?
Jo, det är KOL ! Känslan för att rita med kol infann sig för 1-2 månader sen. Men då var det fullt upp med Allt annat än just skapande. Så nu tajmades en beställning lagom till starten på semestern :)

Har inte ritat på kol på många många år. Så det känns förväntansfullt att börja! :)


Instagram - inspiration !

Ja, rubriken stämmer verkligen för vad jag känner för Instagram. Trycker follow på dem jag känner inspirerar mig med sina otroligt vackra, härliga och drömande bilder. Vet inte hur man gör om man vill länka via datan till intagram (?) Men en som jag tycker lägger ut fina bilder är izkiz.
Igår kväll strax innan kl.22 kikade jag runt på Instagram och kände för att rita av denna bild:Det var enormt roligt ! och nästan, helt ärligt, lättare än jag trodde.
Tiden flög iväg och efter 2 timmar hade jag gjort figurerna och nästan halva himlen. Idag har jag färdigställt bilden och jag känner mig riktigt nöjd ! Nöjd för att jag aldrig ritat himel och landskap med pennorna förut.
Utmanande och roligt !Jag har ritat med ProMarker's på ett A3.
Fick bli ett A3 för att A4 är slut. Hade jag haft valmöjligheten hade jag nog valt ett A4. Men nu i efterhand är jag övertygad om att just denna bild gör sig bäst på ett A3 :)

Någon som är intresserad av att veta vilka pennor jag använt mig av?
-Black -Rose Pink -Blossom -Orchid -Gold -Lemon -Saffron -Ginger
-Lipstick Red -Denim Blue -Royal Blue och lite lite -Blender

Nu ska jag avsluta ett sedan, pinsamt länge, väntande uppdrag .... och sen funderar jag på att kanske ha en .::  TÄVLING  ::. här i bloggen!! Finns det intresse för det tro??  :)


Regnig dag

och där med blev det en regnig bild. Fritt skapat idag igen. Skönt att släppa och bara skapa fritt ibland :)


Lördagens

fantasi bild, fritt skapat för stunden:


Egentid

Eller nja. Dagen började med att städa och tvätta. Men sen soffan och täcke med filmen vars bok jag läser på engelska. Allt kändes så bra att jag somnade. Skönt! och behövligt.
..bara lite fix nu och sen kvällsjobb!


Följ mig

via Instagram om du vill. Mitt nick där fick bli moj83. Kände till en början att Instagram kändes mycket.. alltså mycket att hålla reda på allt, alla appar hit och dit. Men så fel jag hade! Jag gillar verkligen Instagram. Älskar ju att fota :)


Bröllopspresent

Kände att jag ville ge brudparet en personlig tavla.
De har en bild där de dansar och båda är verkligen glada,
jag gillar den bilden mycket. Så den bilden fick det bli!

Jag har ritat med ProMArkers på ett A3 :Inramad och klar! Valde att inte slå in den i papper, utan
ställde upp den så här på presentbordet:Bröllopskort

Jag fick inspiration till att scrappa ett bröllopskort när jag googlade runt och fann denna sida. Så jag rotade fram papper jag hade och började skapa! Här är resultatet:Vi var några som gick ihop och köpte gemensam present. Efter många funderingar blev valet tillslut ett Wii med tillbehör och brudparet och deras dotter fick även varsin Sverige one piece. En familjemyslåda helt enkelt!

Jag bad min vän Ida om hjälp med texten/dikten i kortet. Sms'ade henne lite info om brudparet och presenten och efter en dag fick jag denna grymma text skickad till mig! Du är verkligen duktig Ida!!

Från en ö i norra atlanten
kom en tjej som passa som handen i vanten.
Hulda och Fredrik kramades och mös,
ut kom Iris, en go liten tös!
Från Island till Sverige
steget är långt,
att kramas i en one piece,
är mysigt men trångt.
En till er var blir nog bäst,
och låt oss gissa vem som gillar Wii't mest!
Att få va tillsammans och ta hand om varandra,
vårda sin kärlek till livet och andra.
Vardagslyx när den är som bäst,
att göra varje dag till en fest.
Fånga dagen och njut,
nu börjar livet som kvinna och man,
vad vi är glada att ni varandra fann!
Natten

Sjuk igår. Trött. Enormt trött efter jobb och shopping. Ont i halsen och hes. Ville inte sova, men orkade inte vara vaken. Somnade innan åtta. För att sen vakna runt ett på natten. Öppnade fönstret. Släppte in natten. Det friska. Alla ljud. En levande natt. Pratar inte djuren som mest när det är och ska bli fint väder? Slumrade. Legat alldeles stilla. Vaken, som i dvala, vandrat mellan slummer och medvetande. Skönt faktiskt. Snart är dagen i full gång. Hoppas min röst hittat tillbaka och inte försvinner än mer under dagens gång idag.. 05:00 visar klockan nu. Over and out


från frö

till snart en blomma, på vår balkong :)


En toutch

Trotsade halsontet och brakade loss på vardagsrummet. Det behövdes verkligen!

Nu är det dammfritt. Soffkuddarna ligger på tork och i all hast åkte gardinerna bort.
Varför?
Tja.. why not?


MYSfredag

Nu har jag i stort sett stått i köket hela dagen! Allt medan barnen lekt med varandra-större delen problemfritt. Först blev det våfflor. Sen bullbak, hela 98 st resulterade det i. Till sist blev det potatis och purjolökssoppa med gott bröd till.
Mätt och Nöjd över min och barnens lediga dag! Ska bara duka av och sätta igång diskmaskinen, sen kryper jag upp i soffan med mina två små till filmen Draktränaren! MYS !!


RSS 2.0