Blommor

Inser att lite grönt på balkongen varje sommar betyder mer än jag förstått. Lite insynsskydd blir det ju också. Samtidigt som det är helt fantastiskt roligt att se saker växa som man själv lagt ner tid på. Se det blomma. Få äta egen odlat. Me like.


Hej

Ni är allt några trogna läsare som kikar in här emellanåt. Blir glad när jag ser det på antalet besökare. Trots att jag just nu inte uppdaterar med något. Skapar inte heller just nu. Tiden går så fort.
Familjen . Jobbet . Plugga . Vardag . Vänner . ja allt tar sin tid.
Har fortfarande inte hunnit rita klart uppdraget jag åtagit mig, det ni ser i tidigare inlägg. När det blir för mycket av andra måsten får jag inte ro till att bara sätta mig ner och göra det jag verkligen gillar. Samtidigt är det kanske just det jag borde göra? Prioritera det mest roliga? För då kanske det andra, det mindre roliga, bara åker med av bara farten. Att orken för det mindre roliga tar sig tid? Jag återkommer! :)


Ritar

Lördag och ledighet. Njuter. Men så kom jag på att kylen måste fyllas, liten suck*. Kanske bäst att ge sig iväg snart, så jag slipper det senare.

Blev tvungen att börja om helt från början. På något vis kom det guldfärg där det ska vara vitt..
Men nu är jag på banan igen! Nästa gång jag uppdaterar får ni se färdigt resultat!


Guld

Hemma med sjuk dotter idag. Medan filmen Skönheten & Odjuret ses bestämde jag mig för att ta fram skissen jag nästan gjorde klart för ett tag sen.

Inte haft den rätta känslan för att rita sen jag blev klar med sonens grimasbild. Men nu så!

Det är "äkta" guldfärg på originalbilden. Oroat mig lite för det. För det finns inte i ProMarkers. Det är ett väldigt tunt papper man ritar på med ProMarkers och därav var min tanke att det kan nog bli svårt att lyckas. Svårt att få till guldet med ett annat märke på penna. För blött på tunt papper.
Men jo, jag TROR det kan bli bra! ..om inte, så är det bara till att börja om från början igen!


Pennor

Ursäkta. Eller nej, inte ursäkta. Fast ändå lite ursäkta. Ibland uppdaterar jag Mycket här. Ibland mer sällan. Det beror på vad jag har lust med. Vad jag orkar och vad jag har tid för. Detta är trots allt en hobby som måste åtsidosättas för annat, emellanåt. Eller ja, ganska ofta. Men jag är ändå glad över att jag skapat så mycket som jag gjort det sista.

Min senaste beställning var bra. Förutom EN penna. Den smala delen på pennan Pastel Yellow var helt förtorkad. Skrev ett mail till zinkvit.se som jag gjort beställningen ifrån. I fredags fick jag ett litet paket på posten. Gratis. En ny Pastel Yellow OCH en provpenna. Har inte testat pennorna än. Men jag är sugen på att testa Touch twin marker pennorna med! Just nu har zinkvit 20% introduktionsrabatt och HÄR kommer du till sidan.

Lägger in en video, som för mig är inspirerande!

Tales of Amalthea from Tales of Amalthea on Vimeo.


RSS 2.0