Dagens


Tyst

Ja här är det inte mycket som händer just nu. Finner inte tiden och motivationen för skapande just nu. Mycket annat som går före. Men ska allt försöka klämma in lite skapandetid, för det mår jag riktigt bra utav!


Torsdagstema - Surrealism i vardagen

Denna vecka är det Artemilia som står för torsdagstemat och hos henne hittar du fler bidrag.
 
Mitt bidrag blir en människobläckfisk som vill ha armar överallt. Hinna allt. Vara med överallt. Men hinner inte, klarar inte av alla måsten och krav och känner sig då instängd i sin lilla glasbubbla. Mår illa och allt känns trångt och utanför människobläckfiskens egna lilla bubbla känns allt bara svart.
Ritat med kol på ett A3.
 
Hade gärna gjort ett riktigt fint och välgjort arbete av denna bild. Där sugplopparna verkligen träder fram, en och en. Med ett ansikte stort och grönt som pressas mot den instängda glasrutan. Men ni får föreställa er det helt enkelt. Roligare och bättre att delta med en "skiss" än inget alls..
 
För övrigt gillar jag surrealistiska bilder. Känner mig dock inte bra på dem själv. Men det finns många som verkligen är duktiga på att få till det så himla bra, roligt och udda. Ser fram emot allas bidrag!
 
De övriga som står för Torsdagstemat, och som vem som helst får delta i, är:
Nollfemnolltvå
Smäm
Caty
LadyThirty
Bokkei
KomigenSofie

Igår

kom min leverans från zinkvit.se med markerpapper i A2 !!
Nu gäller det att fylla ytan! Det kommer verkligen bli utmanande, men roligt!


Skissat

Det är vad jag gjort större delen av denna dag och barnen har glatt hakat på och gjort många fina alster! Spännande att rita med blyerts och kunna sudda om det blir fel.
Vad jag jobbar på får ni inte se förrän det är klart. Men barnens alster visar jag stolt upp:


Min dotter

bad om att få några teckningar jag gjort. Har dragit mig för det, men samtidigt är jag inte nöjd med dem och vet att jag inte kommer använda dem till något. Eller jag är väl nöjd på ett vis, men samtidigt, vad ska man ha allt till? Om barnen blir glada så blir även jag glad.

Båda dessa teckningar var tänkta som namntavlor.. Men njae.. tror inte det är min grej. De är inte ens färdigställda och det påpekar dottern just på bilden.. och sonen kom och bad om häxan. Häxan som jag gjorde för nåt år sen. Roligt att de minns och fastnar lite extra för vissa av mina verk :)

Tror allt legobyggandet övergick till ritstund. Härliga lediga dag! Trevlig helg alla! :)


Blivande tatuering?

Ja vi får se om det blir en tatuering eller inte och om det blir det, hur mycket, eller lite, som kommer göras om på den. Att tatuera och att "bara rita" på papper är ju enorm skillnad. Det som gör sig fint på papper kanske inte alls gör sig som en tatuering, och det där med tatuering kan jag inte. Även om det är väldigt kul och jag gillar det.
Fick förfrågan om jag kunde rita en bild till en tatuering med en nallebjörn och sjötema, med beställarens dotters födelsedata och namn på ... här är mitt resultat:
 
 

Torsdagstema - En textrad ur en låt

Denna vecka är det Lady Thirty som står för torsdagstemat och för första gången deltar jag!
 
Fick inspiration av min dotter på 4.5 år och hennes favoritlåt "Flytta på dej" med Alina Devecerski. Valde ingen textrad utan gick på låtens namn och här är resultatet:
 
Ritat med ProMarkers på ett A4.
En färgglad fyraåring som älskar att dansa till låten "Flytta på dej".
 
 och här kommer även videon!
 
Fick en massa inspiration till detta tema, men med lite tid, valde jag att göra det enkelt för mig och rita det som kändes lättast. Har tänkt delta sååå många gånger i Torsdagstemat och nu blev det Äntligen av!
De som turas om att hålla i torsdagstemat är
LadyThirty
Caty
ArtEmilia
Nollfemnolltvå
Smäm
Bokkei
KomigenSofie
Hoppas jag inte missat någon och ordningen på torsdagastemat vet jag inte.. Man får hålla utkik helt enkelt :)
 
 

RSS 2.0