Leveransen

kom igår. Så imorgon kanske jag kan färdigställa min bild! Hade gärna gjort det idag, men ögonen känns för trötta efter nattpasset..


Smått förkyld

eller ja, halsen känns tjock. Antar att nattens skiss är för mig, och alla andra förkylda där ute, eller nåt.. ;)


Kuddfodral

Idag kom kuddfodralet äntligen hem till oss! Ritat av Frederica med promarkers och sen tryckt på ett kuddfodral. Det var faktiskt min idé! och visst blev det kanon fint!?

Önskar jag med kunde rita sånt som faller nästan Alla i smaken. Saker som håller länge. Men det är svårt och än har jag inte lyckats.

På instagram finner ni Frederica under nicket @ljuvligtvittochbusigagossar
Hennes blogg ska ni absolut ta er en kik på! Hennes fina pojkar, inredning, pyssel och bak! Massa gott och fint hittar ni där, www.ljuvligtvittochbusigagossar.blogspot.se
Det var Frederica som inspirerade mig till att börja rita med promarkers! Evigt tacksam för det ;)

Än så länge får kudden bo i soffan. Men får se om den stannar där.
Vår inneboende hund Lexie ville med gärna vara med på bild och vår gosedjurshund Bullen kunde inte heller hålla sig undan ;)


Nattskiss

Som jag skrev på Instagram-moj83, att alla jobbnätter är olika och detta är vad jag hann med senast. Kanske fortsätter på den en annan natt.


Nattjobb

och detta blev kluddet för denna natt:


Irriterande

när man inte ville annat än bli klar så tar pennan slut!!!? De håller verkligen länge dessa pennor och jag använder ju olika färger olika mycket. Men trodde verkligen inte den skulle ta slut nu. Nu när jag var mitt uppe i att färglägga en Stor bakgrund på ett A3! ..jaja, ny penna och några till är beställda!
Tur att de jag ritar av är helt ovetande. Så de ovetande får vänta lite till på slutresultatet ;)

Finns på instagram, moj83
Under #skapandejag hittar ni mina verk.


Nattkladd

Invigt min nattbok nu. Super skoj att rita fritt! Kladda ner det som ploppar upp i huvudet just för stunden! Boken inleddes med denna finurliga dam:


Nattjobb

Idag var jag för första gången på besök på Penstore! Liten liten butik fullproppad med pennor! Rena drömbutiken!

Köpte mig en liten bok med blanka blad och ett pennset med 12 pennor i olika färger. Även barnen fick en laddning med "förskolepennor"!

Känner alltid för att rita när jag jobbar natt. Så nu är mina jobbnätter räddade med ett litet smidigt sett :) Lycka!


Just for fun

Ritade en teckning för dagen igår. Det kliade i fingrarna och jag visste inte vad jag ville rita.. Så kom jag på denna bild jag tog i somras på barnens kusin Iris. Bilden är tagen hemma hos barnens farmor och farfar, efter ett kallt bad i deras pool satte sig Iris omlindad i en stor handduk och pratade med mig. Gillar verkligen bilden. Fångade myset och glädjen just då.
Har dessutom aldrig ritat ett porträtt så snabbt som jag gjorde med detta, blev ju klar på några timmar bara! :)


Tatuering

Fick förfrågan av min kusin Erik om jag kunde försöka skissa upp en tatuering åt honom. Jag tycker det är svårt det där med att se vad som passar som tatuering och inte. Men självklart ville jag göra ett försök!
Han bad framförallt om att han ville ha sina namn skrivet i en snygg stil, men absolut inte skrivstil. Han ville verkligen att man skulle se vad det står.
Erik har så länge jag kan minnas kallats för "Gaston". För mig är Erik verkligen Gaston. Så jag tycker absolut han har rätt tanke om en armtatuering med båda sina namn!
 
Här är mitt resultat:
(och nej, fortfarande äger vi ingen scanner)
Tatueraren får garanterat till en snyggare helhet. Som rosorna och döskallarna. Rosorna får säkert tatueraren till finare och döskallarna går ju att göra mycket mer avancerade, finare och mer verklighetstrogna. Detta kan man se mer som en skiss, en början. Sen handlar det ju om vad Erik vill ha.
 
 
Ska bli spännande om det blir någon tatuering,
för då Måste jag allt få se resulatat! :) - Erik-Gaston !
 
 

En liten raggsocka

Har idag stickat min första raggsocka med hjälp och stöd av en kollega. Det var bara på prov så den blev yttepytte liten. Svårt! Men roligt! Lite sugen på att sticka mera nu.
Min dotter blev jätte jätte glad över den lilla strumpan. Tackade flera gånger och den passade perfekt på hennes Skrållan docka.
Om jag kan göra en likadan själv, helt ensam nu? Nej, verkligen inte. Super häftigt att se sockan växa fram, men har ingen större aning om hur det gick till ;)


RSS 2.0