tröttmössa

Ja, jag lever ! men det är full rulle med det vardaliga livet just nu !
Lämna och hämta på dagis, jobba och städa gamla lgh + att det nya hemmet ska skötas. Blev iaf klar med den gamla lgh idag - skönt ! Har jobbat kväll idag och imorgon blir det ett kort dagpass för att sen avsluta dagen med ett apt. Var föräldramöte igår. Shit, gick till och från dagis, allt som allt, 6 ggr igår ! promenad på ca.20 min enkel sträcka. Så igår röde jag allt på mig :) Nej .. jag ska inte skriva så mycket mer. Måste sova. Natti ..

söndag

Idag blev det lek ute . blåbärspaj och glass . sen middagsvila för barnen och då satte jag mig på balkongen med min nyköpta tidning och njöt av värmen, lugnet och läsningen :)

Jag är TRÖTT konstant !
Det började strax efter att vi flyttat och förmodligen berodde det på att en äcklig kräkbakterie låg och ruvade i mig .. Nu mår jag ju bra ! men är så trött att jag bara vill blunda, men jag har svårt för att somna ?! Jag blir helt slut av att vara så här. Tar enormt på energin och jag känner mig bara nere. Nu är jag ju frisk och då vill jag inte känna mig trött ! Men många jag pratat med säger att man kan känna sig trött i 7-14 dagar efter man varit kräksjuk ?! *stor suck*

Stod föresten en så bra sak i tidningen som jag vill dela med mig av :
"Du bygger en värld med fyra väggar. Den världen är din fristad där du kan göra som du vill, gå till ytterligheter, och överdriva så mycket du vill. I din värld gäller bara dina egna regler - och du kan bryta dem så ofta du vill."
Reklam i tidningen, och skrivet av bolaget eilersen.

Det gav mig mycket att läsa det ! hade nämligen fått höra av några strax innan att vi var helt dumma i huvudet som tycker att detta bordet från em är snyggt och att vi skulle vilja ha det. Men att prislappen är för saftig just nu och av vi desutom inte känner att vi vill ha just det bordet i lägenheten, utan att det skulle vara fint i ett hus istället. De godtog inte det utan tyckte ändå vi var korkade. Kan faktiskt inte förstå hur andra kan säga så och lägga sig i så?! Som texten jag skrev av, den säger verkligen allt ! I ditt hem gör du hur fan du vill oavsett prislapp och andras tycke - du ska trivas och må bra! Vi har kollat ut ett annat bord från em, som vi förmodligen köper. Mindre prislapp och passar bättre i vårt boende som vi har just nu. Bilder kommer när vi installerat oss bättre :)

dörrkrans

Idag trippade jag och barnen ut i skogen i 2 timmar och njöt av frisk luft och sol !

Syskonmys och lingonätande :

Väl hemma igen så fick barnen sova middag.
Själv satte jag mig på balkongen med skogsfynden.
Ljung, blåbärs- och granris, mossa och gula blommor :

Resultatet blev en dörrkrans :Kom fram till, när jag satt på balkongen, att jag nog aldrig gjort en dörrkrans förut. Krans till midsommar och jag gjort, inte många, men några. Så dörrkransen är ju lite som den är, men jag är såå nöjd och det var super roligt! Gick faktiskt lite för fort bara, så rogivande att sitta och pyssla ju, men på mindre än en timme så var den klar :)

bubbelbad

Lämnade barnen på daigs efter 6 dagar hemma. Båda har kräkts, haft feber och förkylda. Vi alla är glada över att vardagen är igång igen ;) G skulle till skogen och var riktigt glad ! Själv har jag dammsugit gamla lgh. Även skurat toan lite .. plockat ner lite saker i lådor. Känner mig lite stressad över att vi har saker kvar där och att den inte är städad .. Men känner nog så mest för att sambon är sjuk och att barnen varit sjuka. Dagarna liksom bara går och man kan inte göra något. Sambon mår förhoppningsvis bättre till helgen, så vi kan ta tag i att flytta över allt som är kvar och sen är det bara att städa kvar. Ska snart gå till jobbet. Precis kommit upp från ett bubbelbad :) kände att jag behövde få varva ner ordentligt ! såå skönt :) Rotade även fram mina kära Mary Kay produkter, inte använt dem sen vi flyttade. Men nu känns ansiktet som jag vill igen ;) Är mycket jag vill göra nu, men hinner aldrig. Men jag får försöka koppla bort det mesta och istället se till att den gamla lgh blir rensad och städad ! sen kan jag ta tag i andra önskningar som jag har ^^ Nä, dax att blåsa håret, ta på mig kläder och börja bege mig mot kvällspasset. Tjing på Er!

kalender

Igår kväll var det dags för Varga att kräkas .. peppar peppar så har hon fått behålla allt hon ätit idag. Så det blir nog inget mera kräk. Men det blir ju ytterligare en dag inne. Hade sett fram emot att leka ute med barnen idag, men men .. Vi började pyssla istället. Barnen ritade och lekte med lera medans jag fixade ihop en kalender av året som är kvar. Fick idén av Suzette ! Skulle egentligen vilja ha en kalender där man kan skriva vad varje familjemedlem har inbokat. Men nu fick jag ta vad jag hittade precis efter flytten. Desutom är ju året snart slut, så jag kan ju fundera ut en kalender som skulle passa oss bättre till 2010 :)


Bilderna jag använt till varje månad är bilder som jag tagit själv.
Hade som sagt väldigt lite att arbeta med, så jag fick ta det jag hade ^^

Vill egentligen inte ha dem på kylen. Men det kändes smidigast att sätta upp dem där eftersom vi bott här i bara en vek och inte vet hur vi vill ha det med allt än riktigt. Är inte sugen på att göra onödiga hål i väggarna helt enkelt ;) Skulle vilja ha en anslagstavla eller något liknande .. så man lätt får överblick över vad som sker och vad man ska passa *klurar vidare*

sonens rum

I förrgår, tror jag det va, så satte jag och Gustav upp wallies i hans rum. Han var helt lyrisk och valde vart vissa av fordonen skulle sitta :) Hans wallies är placerade lite överallt i rummet, så en heletsbild går inte att ta. Men vill iaf visa er, så här får ni lite smakprov :)

 

Wallies'arna är beställda från Busigt !


sitta ner lite

Barnen är sjuka, fast på bättringsvägen. Men det gör inte annat än gnälls om ditt och datt ..
Igår kväll målade sambon vår fondvägg i vårt sovrum. Så idag har jag städat där inne, även vikt in våra kläder och lagt barnens kläder i rätt korgar, gått över en sväng till gamla lgh och hämtat lite små skit och diskat + tagit hand om 2 gnälliga barn. Ska jobba 3 kvällar nu, med start idag. Ögonlocken är tunga idag .. skönt att få sitta ner lite. Är inte ett dugg trött i kroppen, men ögonen är tunga. Störande när man känner så tycker jag. Man vill inte annat än att blunda.

Fixade lite wallies i sonens rum igår kväll. Han blev jätte glad och det blev mysigt ! Gör verkligen mycket att få upp lite skoj på väggarna.

Har delat säng med dottern nu i 5 nätter och denna natten va verkligen värst ! hon ålar och rör sig enormt mycket ! i natt stog jag inte ut, vid halv 2 slängde jag en madrass på golvet och la mig på den istället. Längtar till att få komma hem ikväll och lägga mig i min egen nybäddade säng i vårt nymålade sovrum :)

ZzzZznark på Er !

Vår nya boning

I söndags flyttade vi och nu börjar vi så smått komma iordning ! och inte för att man kan kalla en hyreslägenhet för ett slott, men ytmässigt känns det som ett slott för oss ;) Bodde innan på 52 kvm, nu har vi 88.5 kvm, det gör skillnad det !

Lägenheten var i dåligt skick när det gäller tapeter .. Så vi har målat om alla 3 sovrum och vardagsrummet. Köket och hallen ska vi med ta, men väntar lite med det. Nu vill vi komma iordning först.


Vardagsrummet före renovering, fettfläckar och hål :
Gul/beige tapet ...


Vardagsrummet mitt under flytten :
Numera vitt, ljust och fräscht :)

Får visa mer bilder på vardagsrummet sen när vi är mer iordning :)


Dottern Vargas rum innan renovering :
Mörk orange tapet, vilket gjorde rummet jätte litet

Fettfläckar och mycket hål
Vargas rum under renovering :och numera ser det betydligt fräschare ut ! Vita väggar och en gul fondvägg.
Dock är vi inte nöjda med den gula väggen, tycker den blev för mörk.
Vi kanske målar en ljusare nyans längre fram, men just nu får det se ut så här :

Den gula väggen är tänkt som solen. Den gröna mattan från Ikea som gräs och vägger vid sängen är full med blommor och bin ^^

Allt är wallis. Blommorna kommer från Ikea och
insekterna är beställda från Busigt

Kommer nog bli så att Varga får ett överkast till sin säng. Så det inte ser så grilligt ut .. För just nu blir det mycket för ögat med väggen och det påslakanet.

För övrigt är barnen kräksjuka, har feber och gnäller, gnäller, gnäller och retas med varandra ! Men lite piffande hinns det allt med :) känner lite stress bara inför den gamla lägenheten som måste städas .. (fick dubbelhyra) kanske får gå dit i kväll - om orken infinner sig :p

RSS 2.0