Företagslogga

Jag fick äran att göra en företagslogga åt en kollega till mig som har eget företag.
Jeanette visste vad hon ville ha och förklarade hur häst och människa behöver varandra för att må bra. Att samspelet är så enormt viktigt. Jag fick adressen till Jeanettes sida och läste Allt. En väldigt duktig tjej! Inspirerande.
 
Jag gjorde en skiss på ett A4 först och visade kunden hur det eventuellt kunde se ut som färdigt resultat. Lite ändringar kom vi övrens om och sedan jobbade jag vidare.
Skissade upp på papper och scannade sedan in det och vi äger inget annat program än Paint. Tyvärr. Men allt går bara man vill. Tog garanterat mycket längre tid och var enormt pilligt och tidsödande. Men samtidigt roligt. Enormt roligt att se min bild växa fram sakta men säkert.
 
 
Har fått veta att Jeanette b.la. beställt tröjor, keps och mobilskal med denna logga nu i dagarna. Känns riktigt häftigt!
Min bild är nu ett riktmärke för ett företag! Stort!
Jag hoppas och tror verkligen du kommer lyckas Jeanette!!
 
och självklart måste ni ta er en kik på Jeanettes hemsida !!
 
 
(och vänligen respektera att loggan är privat och förfrågan måste ske innan den används i offentliga sammanhang!)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det bästa är att skydda den. Tror man gör det hos patent & registreringsverket annars kan du aldrig lita på att någon efterhärmar & ev gör en snarlik lr likadan.

2013-06-27 @ 19:26:44
Postat av: Svar

Helt rätt Pernilla!
Jeanette var inne på det. Hon har kollat upp det. Men låg mycket jobb bakom och om ett större företag skulle använda bilden måste man ju vara beredd på rättsliga kostnader, vilket ett litet företag inte har möjlighet till.. Så hon valde att inte göra det. Bilden är ju ändå "hennes" och genom den kommer ju hennes företag att synas och minnas. Om den sen används i andra sammanhang är ju tråkigt, men något man får räkna med..

2013-06-27 @ 21:08:32
Postat av: Suzette&Kian & novemberbebis på bakning<3

Hej;)
Gud va dålig jag har blivit på att kommentera och svara på kommentarer.. Jag måstemåste skärpa mig!;)

Tack för dina tankar. Vandringsrygga vore kanske nåt. Har ingen koll på det.. Vart finns det? Team sportia? Vi behöver kunna både bära den på ryggen och fästa den till vagnen..

Vi har två liknande sånna "hemmabyggen" men de är inte så flyttbara.. Därför vill vi ha ett litet smidigt babygym att bara flytta mellan rummen;)

Åter igen tack för dina bra idéer! <3 Kram!

2013-07-01 @ 10:15:33
URL: http://www.suziettan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0